Има някои  , които ще се радват на щастливи събития през

...
Има някои  , които ще се радват на щастливи събития през
Коментари Харесай

4 зодии с НОВИНА през уикенда

Има някои  , които ще се радват на щастливи събития през този уикенд. Октомври е цялостен с изненади и има време да се случат хубави неща за всяка зодия, само че този уикенд ще зарадва тези 4 зодии.
ОВЕН
 3-те зодии, които са най-верни в любовта 3-те зодии, които са най-верни в любовта
Има зодии, които избират спокойствието пред интригите, което ги прави идеалните сътрудници. Можеш да разчиташ на тях, че ще бъдат ве...
Овните могат да се похвалят след този уикенд с ново запознанство или буйна първа среща с човек, с който от дълго време желаят да излязат. Ще има романтика, ще има диалози до късно през нощта и ще стартират новата седмица заредени с нови сили и самочувствие, от които от дълго време имат потребност. Ще схванат, че индивидът, с кого са имали подобен сантиментален уикенд, е имал усеща към тях от доста дълго време. Затова щастието от тази среща е изцяло споделено и може да прерасне в дълга и пълноценна връзка. Очаквайте непредвиденото този уикенд!
РАК
Раците имат потребност от нещо, което да ги раздруса и да ги извади от положението, в което се намират сега. Имат потребност от мощна страст, която да им върне насладата и хъса в живота. Този уикенд ще е тъкмо подобен за Раците и новината, която ще научат, ще е обвързвана с доста непосредствен член на фамилията, който ще им заяви нещо необикновено. Ще ги визира персонално и това е най-хубавото, за което могат да се надяват сега. Раците ще имат паметен уикенд!
СТРЕЛЕЦ
 Добра НОВИНА за тези 4 зодии до края на седмицата Добра НОВИНА за тези 4 зодии до края на седмицата
Добрите вести за тези зодии ще донесат доста благополучие на всяка една от тях. Седмицата ще бъде динамична, наситена със събития и изключително...
Много е евентуално Стрелците да бъдат на седмото небе от благополучие този уикенд. Може би някои от тях ги чака вълнуващо пътешестване с обичания човек или хубава вечеря, която възнамеряват. А може би и нищо не подозират! Много Стрелци ще се сгодят този уикенд и ще бъдат най-щастливите на света, когато дадат или изискат своето най-голямо „ ДА “! Ще бъде сантиментално, ще бъде незабравимо и новата крачка в живота ще им донесе доста наслада. Време е за нещо ново, посрещнете го с отворени прегръдки.
КОЗИРОГ
Много Козирози ще преживеят уикенда на живота им. Чудите се какво значи това ли? Има едно нещо, което може да преобърне живота ти, да ти донесе неземно благополучие и да се почувстваш по-щастлив от всеки път. И това е новината, че ще чакаш бебе! Стрелци, гответе се за огромна страст, която не може да бъде разказана, а единствено претърпяна. Щастливата вест ще бъде същинска наслада и за цялото семейство, което прави събитието още по-вълнуващо и запаметяващо се.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР